Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ


Κύριε Υπουργέ


Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ότι υποβαθμίζεται αλλά και καταργείτε Λιμενικούς Σταθμούς στην περιοχή μας. Επίσης βλέπουμε  ότι όλο αυτό γίνεται ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ πράγμα που μας ανησυχεί ιδιαιτέρως διότι δεν βλέπουμε να γίνεται το ίδιο  όσο κατεβαίνουμε προς την Αθήνα.
Αυτό  συμβαίνει για λόγους ρουσφετολογικούς  να κρατάτε τις ψήφους σας και να εξυπηρετείτε διάφoρους επιτήδειους που λειτουργούν ακόμη με παλαιοκομματικά κριτήρια.
Έτσι, δεν μπαίνετε καν στον κόπο να κλείσετε, αλλά και να υποβαθμίσετε λιμενικούς σταθμούς του κέντρου.
Να σας θυμίσουμε το γεγονός την 10/01/2014 στην περιοχή της Ζουράφα όταν Λιμενικός κατήγγειλε ότι με εντολές άνωθεν αποχώρησε από την περιοχή αυτής,προς αποφυγή θερμού επεισοδίου όταν φάνηκε στον ορίζοντα Τουρκική ακταιωρός. (φανταζόμαστε πόσα ακόμα  γίνονται αλλά δεν τα μαθαίνουμε)
Ως πότε αυτή η υποχωρητικότητα?
Επίσης ακόμη και οι αξιωματικοί που υπολόγισαν  τα κόστη του Λιμενικού  Καλλικράτη και αυτοί ακόμη εξαγοράστηκαν με κάποιο αξίωμα στις μέρες μας,όπως προαγωγές.
Σταματήστε πια να λειτουργείτε με παλαιοκομματικές μεθόδους και δείτε ότι η κατάσταση στην περιφέρεια μας είναι τραγική.
Φυσικά αξιοπερίεργο μας φαίνεται ότι ο νέος περιφερειάρχης δεν παίρνει θέση για όλη αυτήν την απογύμνωση.(Μήπως άρχισε πολύ νωρίς να ξεχρεώνει γραμμάτια προεκλογικά?)
Ζητάμε εδώ και τώρα να πάρει θέση.
Μέχρι σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έχουμε από Βουλγαρία 5 κάθετους άξονες,(Καστανιές, Νυμφαίο, Εχίνος, Εξοχή, και Προμαχώνας.
Αυτό σημαίνει, αύξηση τουρισμού και αντί να ενισχύεται τις θέσεις και τα φυλάκια, εσείς τα καταργείτε.
Καταργείται το υπολιμεναρχείο Σαμοθράκης.  Από Υπολιμεναρχείο γίνεται Τμήμα
Μαρώνειας  Καταργείται.
Φανάριου Καταργείται.
Πόρτο Λάγους από Υπολιμεναρχείο γίνεται Τμήμα.
Κομοτηνή - Ξάνθη  αυτό εξυπηρετούσε τα Βαλκάνια (κάθετοι άξονες)
Άβδηρα Καταργείται (περιοχή με Αρχαιολογικό ενδιαφέρον)
Πρίνος Καταργείται (Κάθε Τουριστική σεζόν βουλιάζει από τουρίστες.)
Επίσης έχουμε την Εξόρυξη Πετρελαίου που από την μια είναι Εθνικού ενδιαφέροντος, και από την άλλη πιθανός στόχος σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία. Πως θα προστατευθούνε όλα αυτά??
Λιμενικός Σταθμός Ελευθερών Καταργείται.

Περιττό να σας πούμε ότι στην Αθήνα στον Άγιο Κοσμά, εδρεύουν 120 ΟΥΚάδες χωρίς αντικείμενο και μόνο για τους λόγους που σας ανέφερα πιο πάνω (ρουσφέτια και ψηφοθηρία) και στην περιφέρεια μας να μην υπάρχει ούτε ένα παρακαλώ κλιμάκιο ειδικών αποστολών.
Σημειωτέον ότι η Κρήτη έχει τέσσερα! Και στην περιοχή μας Κανένα!!!
Το κοντινότερο δε, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Αν δεν γνωρίζεται καλά εκεί να ρωτήσετε να σας πουν πόσο διαρκεί έναν συμβάν και μετά θα καταλάβετε αν κάτι συμβεί στην Θράκη η όπου αλλού, αν θα προλάβουμε να αντιδράσουμε.
Ζητούμε λοιπόν ως Πατριωτικός Σύλλογος όχι μόνο να μην κλείσετε – υποβαθμίσετε τους Σταθμούς
όχι μόνο να τους ενισχύσετε με προσωπικό, αλλά και με κλιμάκια ειδικών αποστολών τον αριθμό (δυο) ένα στην Καβάλα και ένα στην Αλεξανδρούπολη διότι πρώτον η περιοχή θα νιώσει ασφάλεια και δεύτερον θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στις ορέξεις κάποιων (γειτόνων) από ανατολάς.
Σκεφτείτε μόνο για το κόμμα DEB η Άγκυρα έριξε για εξαγορά συνειδήσεων 30 εκατομμύρια euro και εμείς για 20.000 euro (ουσιαστικά είναι το χαρτομάνι και η αλληλογραφία), να μην μπορούμε να κρατήσουμε τους Σταθμούς ανοιχτούς.
Μήπως με αυτό το τρόπο παραδίδουμε την περιφέρεια μας στην αγκαλιά της Άγκυρας? Να σας θυμίσουμε επίσης ότι η Θράκη μας μπορεί κατ εσάς να βρίσκεται μακριά από την Αθήνα, αλλά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Τέλος θέλουμε να δούμε από πλευρά σας κάποια δραστηριοποίηση διαφορετική.
Οι σύλλογοι Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση
Αλεξανδρούπολης και Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Δράμας όπου δραστηριοποιούμαστε στους κατά τόπους νομούς θα ενημερώσουμε τον κόσμο για δυναμικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις. Δεν έχουμε σκοπό να αφήσουμε την πατρίδα μας να γίνει ξέφραγο αμπέλι.
Όπου αδυνατεί η πολιτεία… Αναλαμβάνουν δράση οι πολίτες!!!
Στην Αρχαία Ελλάδα τα τείχη της Σπάρτης ήταν οι ίδιοι οι πολίτες της. Όταν σήκωσαν τα τείχη τότε η Σπάρτη έπεσε διότι η ασφάλεια της αφέθηκε στα τείχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: