Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

H ΣΕΡΒΙΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!

Μέσα από το site η Σερβικη πρεσβεία στην Ελλάδα, ανέβασε μια ανακοίνωση για όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν(το site μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ)

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ.
 
Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΙΔΗ:

-Στρώματα
- Ρουχισμό για ύπνο
-αποσυναρμολογούμενα κρεβάτια
-πάνες για μωρά αλλά και ηλικιωμένους
-κάλτσες εσώρουχα
-φακούς
-μπαταρίες για φακούς
-είδη υγιεινής (χαρτί τουαλέτας, σαπούνι, χαρτοπετσέτες,
μωρομάντηλα, υγρά μαντηλάκια, σερβιέτες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες)
-Asepsol 5p
- γαλότσες
Σερβία


ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ:

Για να αποφευχθεί  το γεγονός ότι μπορεί να πληρώσετε υψηλή προμήθεια στις τράπεζες, πολύ σύντομα θα είναι δυνατή για τις οικονομικές συνεισφορές σας για τους πολίτες μας που επλήγησαν από τις τρομερές πλημμύρες στη Σερβία ,λογαριασμός ο οποίος θα είναι Ελληνικός. Η Πρεσβεία στην Αθήνα και το Γενικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη θα έχουν ένα κοινό λογαριασμό και ο αριθμός του λογαριασμού θα σας  δοθεί το συντομότερο δυνατό , μέσα από τις ιστοσελίδες της Πρεσβείας και του Προξενείου. Εν τω μεταξύ, προς το παρόν γίνονται συνεισφορές στον λογαριασμό του υπουργείου οικονομικών της Σερβίας ,σε ξένο νόμισμα(παρακάτω δίνονται οδηγίες πληρωμής)
Αν σας ενδιαφέρει η δωρεά της ανθρωπιστικής βοήθειας αγαθών (νερό, κουβέρτες, φάρμακα, ιατρικό εξοπλισμό, κονσερβοποιημένα τρόφιμα, πάνες, παιδικές τροφές, γάλα σε σκόνη, απολυμαντικά, ρούχα κλπ) σας ενημερώνουμε ότι το να εισάγετε αυτά τα αγαθά είναι εντελώς δωρεάν και δεν πληρώνεται κάποιο φόρο και δεν έχει κάποια επιβάρυνση, αλλά σας παρακαλώ να έχετε κατά νου ότι τα προϊόντα μπορούν να εισάγονται μόνον εφόσον πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη χρήση του στην εγχώρια αγορά

Για όσους  ενδιαφέρονται να δωρίσουν αγαθά, καθημερινά θα γίνεται συλλογή αγαθών
στον χώρο της πρεσβείας της Δημοκρατίας της Σερβίας
( Βασ. Σοφίας 106, 115 27), και σας παρακαλούμε να μας ενημερώνετε
πρώτα για την παράδοση την αγαθών (τηλέφωνο +30 210 777 4430).
Τα αγαθά που απαιτούν ιατρικό, κτηνιατρικό,  περιβαλλοντολογικό  ή φυτοϋγειονομικό έλεγχο ή τον έλεγχο της ποιότητας μπορούν να εισαχθούν μόνο εάν πληρούν τις προϋποθέσεις.
Για όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τις δωρεές σε φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμό, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Υπουργείου Υγείας της Δημοκρατίας της Σερβίας είναι ο  Aleksandar Rankovic (aleksandar.rankovic @ zdravlje.gov.rs), тel.
Για όσους μπορούν, ενθαρρύνουμε την οικονομική ενίσχυση καθώς οι ανάγκες για ορισμένα αγαθά καθημερινά αλλάζει.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Σερβίας στην Αθήνα. Εκ μέρους της σερβικής κυβέρνησης και του Υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σερβίας, η Πρεσβεία πιο ευγενικά σας καλούν να στείλετε τις απόψεις σας και να υποστηρίξει τις προσπάθειες της Σερβίας για τη μείωση των επιπτώσεων από τις τραγικές πλημμύρες. Είμαστε πολύ ευγνώμονες σε αυτούς που ήδη προσέφεραν τη βοήθειά τους και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους με το σερβικό λαό.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:

Recipient: Embassy of the Republic of Serbia
Bank: Alpha Bank AE Athens
Account Number: 112 00 2002 021470
IBAN: GR43 0140 1120 0200 2021 470
BIC: CRBAGRAAXXX

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΒΟΉΘΕΙΑ στους πλημμυροπαθείς 



Ο MARKO PANTELIC πρώην ποδοσφαιριστής του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ζητά την βοήθεια μας!

Την ώρα που στην Πατρίδα μας, μαλώνουμε για το Παναθηναϊκό Κίνημα και το Πειραιάς Νικητής στην ΣΕΡΒΙΑ «ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ»!!!
Τα οπαδικά κινήματα όλων των Ομάδων της Σερβίας συμμετέχουν με όλες τους τις δυνάμεις και σε αυτό τον αγώνα. Παρακάτω ακολουθούν μερικές φωτογραφίες όσες είχαμε την δυνατότητα να βρούμε.

F.K. RED STAR 
DELIJE


F.K. ZEMUN 
TAURUNUM BOYS
Foto: www.taurunum1987.net

F.K. VOJVODINA
FIRMA 1989


F.K. PARTIZAN
GROBARI



Εκτός τούτου διοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου με όλους τους συνδέσμους των Ομάδων για να μαζέψουν χρήματα για αυτό τον ιερό σκοπό



Μέσα σε όλη τη σαπίλα των Εκλογών που επικρατεί στην πατρίδα μας, ευτυχώς υπάρχουν και ευχαρίστα νέα, τα οποία έρχονται πάλι από τα οπαδικά κινήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, του ΠΑΟΚ αλλά και του ΗΡΑΚΛΗ όπου πρωτοστατούν στο κάλεσμα για βοήθεια!

Τέλος σας καλούμε και εμείς από την πλευρά μας να στηρίξετε αυτό τον ιερό αγώνα.
Στη προσπάθεια αυτή συμμετέχουμε και εμείς με παιδικό και εφηβικό ρουχισμό όπως και 2 παιδικά κρεβατάκια. Το υλικό μαζεύεται  στα γραφεία του συλλόγου μας όπου όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει  όπως και στο  Επιμελητήριο Καβάλας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Περιφερειακό Τμήμα Καβάλας.


Επιμελητήριο Καβάλας
Το Επιμελητήριο Καβάλας μετά τις πρόσφατες πλημμύρες στη Σερβία, καλεί τα μέλη του, να ενισχύσουν την προσπάθειά μας, στα πλαίσια ανθρωπιστικής βοήθειας που θα σταλεί στους πληγέντες, εμφιαλωμένα νερά, παιδικές τροφές, παιδικά ρούχα, είδη προσωπικής υγιεινής, κλπ. για την ενίσχυση των οικογενειών που έχουν ανάγκη, τα οποία θα συγκεντρώνονται στο Επιμελητήριο Καβάλας από 21 έως  27 Μαΐου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Καβάλας στα τηλέφωνα: 2510-222212 κα. Σουλτάνα Μαυρομμάτη (εσωτ. 4), Όλγα Καζιάνη (εσωτ. 2)  και τηλ. 2510-231500 κα. Αφροδίτη Μάρκου


Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Περιφερειακό Τμήμα Καβάλας
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Περιφερειακό Τμήμα Καβάλας, απευθύνει έκκληση στο κοινό της πόλης μας για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων συνανθρώπων μας από τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή της Σερβίας. 


Περισσότερα φωτογραφικό υλικό και βίντεο στα παρακάτω link.
https://www.facebook.com/srbizasrbe

http://revolution-news.com/call-help-worst-floods-bosnia-serbia-contact-info-vital-donations-supplies/

http://belgradeserbia.wordpress.com/2014/05/18/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: