Σάββατο 24 Μαΐου 2014

24/05/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24/05/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

¨Κύκνειο άσμα¨.

Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, τον απερχόμενο δήμαρχο Καβάλας να καταφέρετε μαινόμενος στην Πατριωτική Κίνηση Καβάλας, κατηγορώντας μας για άλλη μια φορά με χαρακτηρισμούς, ως τα ακροδεξιά στοιχειά τα οποία θα στηρίξουν την κ. Τσανάκα την δεύτερη Κυριακή, έχοντας  μοναδικό του σκοπό να μειώσει την δύναμη της.

Είναι βέβαια λογικό να έχει χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του ο κ. Σιμιτσής και παραληρώντας ψάχνει να πιαστεί από οτιδήποτε για να γλυτώσει την συντριβή της Κυριακής. Ευχαριστούμε φυσικά για την τιμή που μας κάνει ώστε να μας ορίζει ρυθμιστές των εξελίξεων της πόλης και της ανάδειξης του νέου δημάρχου. Ακόμη φαίνεται πως πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί ότι στην Πατριωτική Κίνηση δεν παίζουμε.

Παρατηρήσαμε πως ο κ. Σιμιτσής τόνισε μεταξύ άλλων σε τοπικό κανάλι ότι, αν περιμένει η κ. Τσανάκα να έρθουν Τούρκοι τουρίστες στην πόλη, όταν έχει δίπλα της την Πατριωτική Κίνηση, είναι γελασμένη. Εμείς του απαντάμε ότι, αν περιμένει η Καβάλα με δήμαρχο τον Σιμιτσή να έρθουν άλλοι τουρίστες εκτός από Τούρκους, τότε οι Καβαλιώτες είναι γελασμένοι.

Είναι μεγάλη μας τιμή που θα είμαστε εμείς αυτοί που σας ρίξουν από τον πολυτελή θρόνο και από το βάθρο της αλαζονείας σας, αν τελικώς χάσετε στις εκλογές. Έχετε κουραστεί και αυτό φαίνεται στο πρόσωπο σας και χαρακτηρίζετε από την πανικόβλητη συμπεριφορά σας. Δεν έχετε σταματήσει εδώ και τέσσερα χρόνια να στοχοποιείτε και να προσβάλλετε αξιοπρεπείς ανθρώπους και μάλιστα συμπολίτες σας. Ντροπή σας.

Κρίμα, ελπίζαμε πως έστω και τώρα θα είχατε την ευθυξία να αποχωρήσετε αξιοπρεπώς.

Όμως,
«Η ευφυΐα δεν συμβαδίζει πάντοτε με την μόρφωση».
Γκουστάβ Λέ Μπόν.

Εκ της Γραμματείας της,

Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: