Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22-05-14


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

Όπως δεν απολογηθήκαμε ποτέ και σε κανέναν για τις απόψεις, τις αποφάσεις και τις ιδέες μας, δεν θα το πράξουμε και τώρα. Ωστόσο οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τις θέσεις μας και τις επόμενες μας κινήσεις.

Πρίν από λίγο καιρό λάβαμε μια σημαντική απόφαση που μας οδήγησε στην κάλπη διεκδικώντας την ψήφο σας. Επιλέξαμε τρία από τα στελέχη μας για να μας εκπροσωπήσουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ¨Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση¨ του κυρίου Βαγγέλη Παππά, του οποίου κρίναμε ότι ήταν η καταλληλότερη. Σκοπός μας ήταν να λάβουμε περισσότερο ενεργό ρόλο στα κοινά και πράγματι μας τιμήσατε με 650 περίπου ψήφους συνολικά και για τους τρείς, όμως η παράταξη μας κατετάγη μόλις τέταρτη, με 63 μόνον ψήφους διαφορά από τον τρίτο.

Θεωρούμε πως κάπου εδώ λοιπόν η ¨δουλειά¨ μας τελείωσε, όσον αφορά τα ¨εκλογικά¨, όπως και τα της συγκεκριμένης παράταξης . Έτσι, δηλώνουμε υπεύθυνα πως αποσυρόμαστε από την παράταξη του κυρίου Βαγγέλη Παππά, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε ελεύθερα τις δράσεις μας χωρίς να τον δεσμεύουμε ή να μας δεσμεύει, αλλά και για να συνεχίσει ο ίδιος και η παράταξη του το έργο τους στον Δήμο Καβάλας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Αγαπητοί φίλοι,

Όλο αυτό το διάστημα παραμείναμε πιστοί στις αρχές μας και με οδηγό την αγάπη για το Έθνος και την Πατρίδα, μοιραστήκαμε τις ιδέες και τα όνειρα μας με την παράταξη του κυρίου Παππά, τους οποίους και ευχαριστούμε που μας συμπεριέλαβαν στο ψηφοδέλτιο του. Από εδώ και πέρα λοιπόν, όποιες αποφάσεις και αν πάρει ο κύριος Παππάς και η παράταξη του είναι απόλυτα σεβαστές όμως, εμάς πλέον δεν μας αφορούν.  

Εκ της Γραμματείας,

της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: