Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΝΤΡΕΣΕ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΝΤΡΕΣΕ

Συνδιοργανωτές:

Πατριωτική Κίνηση Καβάλας – Γενιά της Ταυτότητας – Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος.

Συγκινητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή συγκέντρωση – εκδήλωση διαμαρτυρίας και κάτι παραπάνω από ικανοποιητική όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των παρευρισκομένων και όχι τόσο από την προσέλευση του κόσμου που ήταν μέν αρκετός, αλλά θα μπορούσε να ήταν και πολύ περισσότερος. Ωστόσο, εκεί που πρέπει να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον και τα βλέμματα μας είναι πρώτα από όλα στην καλή συνδιοργάνωση της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας, της Γενιάς της Ταυτότητας και του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και στους γεμάτους από επιχειρήματα πύρινους λόγους τους. Συνιστούμε δε να παρακολουθήστε ολόκληρα τα βίντεο που αναμένουμε από στιγμή σε στιγμή να αναρτηθούν.

Θα πρέπει επίσης να πούμε πως το μήνυμα εστάλη και θα δείξει σε μερικές μέρες αν ελήφθη κιόλας από τους αρμοδίους. Όλοι μαζί ενώσαμε τις φωνές μας και φωνάξαμε ένα τρανό ΟΧΙ σε όλους εκείνους που θέλουν με το ζόρι να μας κάνουν πολίτες του δικού τους κόσμου. Είπαμε όχι στον πολυπολιτισμικό αχταρμά και την πανθρησκεία που μας ετοιμάζουν. Είπαμε όχι στον τούρκικο επεκτατισμό στην Ελλάδα και την Χερσόνησο του Αίμου και στην Ισλαμική εξάπλωση στην Ευρώπη. Δηλώσαμε έτοιμοι να αντισταθούμε με όποιον τρόπο και όποτε χρειαστεί.

Η μεγαλύτερη μας επιτυχία όμως ήρθε από τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Αποστομώθηκαν πλέον οριστικά όλοι οι κακόγλωσσοι, οι παγκοσμιοποιητές, οι λαθρολάγνοι και οι φιλότουρκοι από όσους υπερκομματικά έδωσαν το παρόν. Κάτι για το οποίο μας γέμισε χαρά διότι αποδεικνύετε περίτρανα πως η Πατριωτική Κίνηση Καβάλας υπάρχει με σκοπό να ενώσει τους Έλληνες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και χρωματισμούς. Έτσι κοντά μας βρέθηκαν Έλληνες σχεδόν από όλα τα κόμματα, κάτι που μας γέμισε με χαρά, δύναμη και υπερηφάνεια, αλλά κυρίως με ελπίδα για το μέλλον. Αποδείξαμε σήμερα πως οι Έλληνες Ενωμένοι δεν δύναται να μην τα καταφέρουμε.








Μπορεί σαφώς κάποιοι να πούν πως έρχονται εκλογές και όλοι διεκδικούν. Όμως αυτό ας το κρίνει ο καθένας ξεχωριστά. Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι πως η Καβάλα μας είναι μικρή και γνωρίζουμε πολύ καλά τις προθέσεις του καθενός. Ο σκοπός μας ήταν να έλθουν όσοι επιθυμούν από όπου και αν ανήκουν και αυτό το καταφέραμε. Ξύδι για τους υπόλοιπους……

Μαζί μας λοιπόν ήταν οι…..

Αχιλλέας Μέγας, εκπρόσωπος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό των Πολύδωρα –Ζώη.

Σωτήρης Τσιομπάνης και Γιώργος Γραμμένος, υποψήφιοι με την κυρία Τσανάκα.

Τσιδημόπουλος Κώστας, εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Νικόλαος Χρυσόπουλος, Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής τους Λαός.

Σάββας Πακαταρίδης, εκπρόσωπος του ΕΠΑΜ Καβάλας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας, Βαγγέλης Παππάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Πόλη Ελληνική – Γιάννης Κουριαννίδης.

Και αντιπροσωπίες των συλλόγων:

Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Πολιτών Αλεξανδρούπολης.

Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Δράμας.

Πατριωτική Κίνηση Καβάλας – Σύνδεσμος Θάσου.

Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες (Θεσσαλονίκη).

Εθνική Δράση Ζακύνθου.

Προειδοποιήσουμε πως αυτό ήταν μόνον η αρχή και πως τα καλύτερα έρχονται.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τα ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά και άλλα δημοσιογραφικά μέσα της πόλης που κάλυψαν το γεγονός, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να ακουστούμε σε ολόκληρη την πόλη, αλλά και την Μακεδονία και την Θράκη.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας τους συνδιοργανωτές μας, την Γενιά της Ταυτότητας και τον εκπρόσωπο τους τον Χρήστο Μελίδη και τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και τον εκπρόσωπο τους Γιάννη Κολοκυθά, για την αμέριστη συμπαράσταση, την βοήθεια και το έργο τους στον κοινό μας αγώνα. Ευχαριστούμε τέλος, όλους όσους παρευρέθησαν σήμερα κοντά μας, είτε ως εκπρόσωποι συλλόγων, κομμάτων και οργανώσεων, είτε ως απλοί Έλληνες Εθνικόφρονες.


Υ.Γ. Σε περίπτωση που δεν έχει αναφερθεί κάποιος παρευρισκόμενος εκπρόσωπος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προσθέσουμε, καθώς η παράλειψη σε καμία περίπτωση δεν έχει γίνει σκόπιμα.

Για την Γραμματεία της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας,

Εκπρόσωπος τύπου Χαζαρίδης Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: