Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ


  • ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΗΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ- ΚΑΒΑΛΑ
  • Αγαπητές Ελληνίδες και Έλληνες, φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Ο σύλλογος μας σας προσκαλεί στην ετήσια καθιερωμένη, υπερκομματική και πάντοτε ανοικτή προς όλους εκδήλωση μας ,"ΊΜΙΑ 1996 - 2014 - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" , για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην πλατεία Νίκης (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ), μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης στην ΚΑΒΑΛΑ. Πιο νωρίς το πρωί και για όσους επιθυμούν να παραστούν, θα τελεστεί μνημόσυνο προς την μνήμη των νεκρών, στην εκκλησία του Αποστόλου Παύλου.

    Οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι και οργανώσεις, θα ήταν θεμιτό να δηλώσουν την συμμετοχή τους όσο το δυνατόν συντομότερα ώστε, να διευκολυνθεί περαιτέρω η οργάνωση της εκδήλωσης. Σας γίνεται επίσης γνωστό πως φέτος, λόγο της ιδιαίτερα αυξημένης επιθυμίας των συμμετεχόντων, παρακαλείσθε όπως κανονίσετε τον χρόνο των ομιλητών σας από 1 έως 1.30 λεπτό και με κείμενο ώστε να μην ξεφύγουμε από τα χρονικά πλαίσια και κουράσουμε τον κόσμο.

    Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει πορεία μνήμης και διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης, οπού θα καταλήξει στο αρχικό σημείο και θα κλείσουμε την όμορφη εκδήλωση μας ψάλλοντας τον Εθνικό μας ύμνο.

    Στην εκδήλωση μας είναι πάντοτε καλεσμένοι ΟΛΟΙ όσοι επιθυμούν να τιμήσουν την θυσία των τριών παλικαριών μας, ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων. Για αυτό και η εκδήλωση μας είναι πάντοτε ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ και χωρίς άλλα λάβαρα, πλην των Ελληνικών και Εθνικών μας Συμβόλων.

    Για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν τα διαδικαστικά, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το 6948 341 639 - ΙΩΝ ή στο 2512510910 στα γραφεία του συλλόγου.

    Στηρίζοντας την εκδήλωση αυτή, δικαιώνετε την θυσία των τριών παλικαριών μας.

    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ - ΕΚΤΟΡΑΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ .... ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: