Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ


ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2014

Ελληνίδες και Έλληνες, αγαπητοί Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες….

Σύσσωμος ο σύλλογος μας σας εύχεται ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία για εσάς και τους ανθρώπους σας και ευημερία για τον ευλογημένο αυτόν τόπο, την Ελλάδα μας.

Κάνοντας ένα πολύ σύντομο χρονικό οπισθογύρισμα (Flash Back) θα διαπιστώσουμε πως, έως τώρα ο σύλλογος μας δεν κάθισε σχεδόν καθόλου. Πολεμάμε για τον τόπο μας ακούραστα τονίζοντας κυρίως τα Εθνικά θέματα που αφορούν την Ελλάδα μας, αλλά και που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην Θράκη, την Μακεδονία και την Καβάλα μας.

Πολεμάμε βάζοντας τα δυνατά μας και μας πολεμάνε λυσσαλέα με ψευδείς κατηγορίες και με βρισιές που όμως δεν έχουν ποτέ τους αντίκρισμα ή με ανακρίβειες και άστοχα επιχειρήματα που πέφτουν στο κενό και αυτό- γελοιοποιούνται. Ας είναι όμως, εμείς επιλέξαμε αυτόν τον δρόμο τον δύσβατο και να είσαστε σίγουροι πως θα τον βαδίσουμε μέχρι τέλους, όπως ορκιστήκαμε, «Έως της τελευταίως ρανίδος του αίματος μου».

Έτσι λοιπόν προστέθηκε στο ενεργητικό μας άλλος ένας χρόνος, ο τέταρτος, συνεχών δράσεων όπως, παρουσιάσεις βιβλίων και Πατριωτικών θεμάτων, διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για οικονομικά, ρατσιστικά (κατά των Ελλήνων), αντεθνικά (Μεντρεσές, επισκέψεις τούρκων αξιωματούχων κ.α.),  έντονη παρουσία σε εκδηλώσεις άλλων πόλεων ανά την Ελλάδα, δημιουργία όμορων συλλόγων που συνάδουν με το Εθνικοπατριωτικό συναίσθημα, καθαρισμοί ακτών και δασυλλίων, αγαλμάτων ή προτομών ακόμη και δημοσίων κτηρίων, εκδηλώσεις προσφοράς στους συνέλληνες με συλλογή σχολικών ειδών, ρουχισμού και τροφίμων και πολλά ακόμη.

Φτάνοντας στο αποκορύφωμα λοιπόν προς το τέλος του χρόνου, ο Δεκέμβριος δεν θα μας άφηνε αμέτοχους. Έτσι λοιπόν και μόνον για τον μήνα αυτό, συγκεντρώσαμε τρόφιμα για άπορους Έλληνες συμπολίτες μας, οπού και συνεργαστήκαμε για αυτόν τον σκοπό με τις υπεραγορές Μαρινόπουλο και Μασούτη και τους οποίους ευχαριστούμε δημόσια για την παραχώρηση ενός μέρους του χώρου τους.

«Επιτάξαμε» τα κορίτσια του συλλόγου μας για να κατασκευάσουν ευχετήριες κάρτες με τα παιδιά της Παιδόπολης, για άλλη μια χρονιά, ώστε να τα στείλουμε στο Καστελόριζο και με την Ζωντανή Νεολαία μας, η οποία είναι πάντοτε δραστήρια, μοιράσαμε παραμυθάκια στην πλατεία της Καβάλας και κάναμε τους πιτσιρικάδες που βρέθηκαν στο σημείο εκείνη την στιγμή, να χαμογελάσουν.

Και όλα αυτά εθελοντικά και με χρήματα από την άδεια και ξηλωμένη τσέπη μας.

Αν επιθυμείτε να ενισχύσετε τον σύλλογο μας τότε θα θέλαμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας, που είναι πάντοτε ανοικτές για όλους και όπως πάντα υπερκομματικά, μόνον με την Ελληνική σημαία στο χέρι σας και το Έθνος στο μυαλό και την ψυχή σας.

Αγαπητοί Έλληνες συμπολίτες, για εμάς ο χρόνος ξεκινάει πάντα με αγώνα. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να σας καλέσουμε στην μεγαλύτερη εκδήλωση του συλλόγου μας.

Μιλάμε φυσικά για την τιμητική εκδήλωση των Ιμίων η οποία θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην πλατεία Νίκης μπροστά από το Δημαρχείο της Πόλης μας. Ελάτε να τιμήσουμε τα νεαρά αυτά παλικάρια, τα Ελληνόπουλα, τα αδέλφια μας, που έδωσαν το αίμα τους για να κοιμόμαστε όλοι εμείς ήσυχοι.

Ελληνίδες και Έλληνες, σας στέλνουμε την Αγάπη μας σε όποιο μέρος της Γης και αν βρισκόσαστε.

Εκ της Γραμματείας,

της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: