Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28-01-14


Πολλά ακούστηκαν τελευταία για την παρουσία μιας ομάδας αυτό-αποκαλούμενης ως Εθνικοσοσιαλιστικής Στρατιάς, στην εκδήλωση μας προς τιμήν των πεσόντων των Ιμίων.

Δηλώνουμε προς άπαντες ότι,

Η εκδήλωση τιμής και μνήμης ήταν και είναι ανοικτή προς άπαντες. Έτσι λοιπόν, ο κάθε άνθρωπος ή σύλλογος ή οργανισμός που θέλει να συμμετέχει, είναι ευπρόσδεκτος με τον όρους που θέτουμε πάντοτε, φέροντας μόνον τα Εθνικά μας σύμβολα.

Την συγκεκριμένη οργάνωση ή σύλλογο, δεν την γνωρίζουμε, ούτε τι είναι και τι εκπροσωπεί, αλλά δεν ήταν δυνατόν να αρνηθούμε σε μια ανοικτή εκδήλωση από τον οποιονδήποτε να συμμετέχει. Το ίδιο πράξαμε και για τους υποψήφιους δημάρχους Καβάλας κυρίους Παπά και Παπάζογλου, αλλά και για άλλους πολιτευόμενους, οι οποίοι προς τιμήν τους πέρασαν και έδωσαν το παρών.

Το γεγονός ότι μέλη της προαναφερθείσας οργάνωσης, (Εθνικοσοσιαλιστικής Στρατιάς), την ώρα που αγόρευε κάποιος ομιλητής, μπήκαν μπροστά και έκαψαν μια τουρκική σημαία, μας αιφνιδίασαν το ίδιο όπως και με την παρουσία τους.

Δηλώνουμε ευθέως ότι ο σύλλογος μας ουδέ μια σχέση έχει ούτε με την οργάνωση – σύλλογος (;) ούτε και με το κάψιμο της τουρκικής σημαίας. Δεν έχουμε κάψει ποτέ σημαία κανενός εχθρικού Κράτους και δεν συμμετέχουμε σε τέτοιες ενέργειες.


Εκ της Γραμματείας,

της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: