Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30-10-13


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30-10-13

Για άλλη μία φορά θα χρειαστεί να δώσουμε μίαν απάντηση, όμως τώρα απευθύνεται άμεσα προς τον κ. Δήμαρχο.
Κύριε Δήμαρχε,
Διαβάσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον το άρθρο που βρίσκεται σε πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδας με τίτλο: « Ανησυχώ για το τί κρύβεται πίσω από την Πατριωτική Κίνηση και τις ενστάσεις της για τον Μεντρεσέ».
Δηλώνετε προβληματισμένος και απορείτε πώς ο σύλλογος μας γνωρίζει τόσες πληροφορίες για τον καθέναν σας και για τα «έργα» που προτίθεστε να υλοποιήσετε, ακόμη και για τις κινήσεις σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως όσον αφορά τα πρόσωπά σας, το γεγονός ότι γνωρίζουμε τόσα πολλά, όπως εσείς ισχυρίζεστε, οφείλεται στο ότι αποτελείται δημόσια πρόσωπα. Ως εκ τούτου, τα βιογραφικά σας, ο τρόπος ζωής σας καθώς και οι κινήσεις σας, εκτίθενται καθημερινώς στον Τύπο αλλά και στο διαδίκτυο. Είμαστε απλώς καλά ενημερωμένοι πολίτες και όχι αδιάφοροι, γι’αυτό μην εκπλήσσεστε.
Όσον αφορά τα «έργα» σας, όπως έχουμε δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν, αυτά που μας απασχολούν περισσότερο από τα υπόλοιπα, είναι όσα θεωρούμε εμείς, ως απειλή απέναντι στο Έθνος, στην χώρα και στην πόλη μας πρωτίστως. Θα μπορούσαμε λοιπόν σήμερα και εμείς να ξεκινήσουμε το Δελτίο Τύπου μας με έναν παρόμοιο τίτλο:
« Ανησυχούμε για το τί κρύβεται πίσω από τον Δήμαρχο, τους συμβούλους του και την μανία τους με τους Οθωμανούς και τα μνημεία αυτών».
Θεωρούμε ότι δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να σας ενοχλεί το γεγονός ότι μία κοινωνική ομάδα, αποτελούμενη από ενεργούς πολίτες και μάλιστα Εθνικόφρονες, σας εφιστά την προσοχή, προσπαθώντας έτσι να σας ειδοποιήσει για τον κίνδυνο που διατρέχουμε ως λαός. Αφού λοιπόν αναρωτιέστε για τις ενστάσεις μας, σας εξηγούμε ευθέως δίνοντας σας γραπτώς όλες μας τις ανησυχίες.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τις πάμπολλες και συνεχόμενες επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων και την προσπάθεια λειτουργίας της τούρκικης τράπεζας ZIRAAT BANK, παλαιότερα. Βλέπουμε με ανησυχία ταξί της πόλης μας να φέρουν αυτοκόλλητα με τουρκικές διαφημίσεις. Ανοίγουν τούρκικα ζαχαροπλαστεία, την ώρα που κλείνουν σωρηδόν τα ελληνικά καταστήματα. Είδαμε προσφάτως ακόμα και την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΑΟΚ, να τελεί υπό τη διαχείριση Τούρκου αντιπροέδρου, ονόματι Τζέμ Τουρκμέν, αλλά και την ομάδα της καλαθοσφαίρισης της πόλης μας, την Ένωση, με διαφήμιση της TURKISH Air LINES.Διαρκώς καταφθάνουν στην πόλη μας Τούρκοι τουρίστες, ενώ γίνονται αδελφοποιήσεις, εκτός των άλλων, με τουρκικές πόλεις και εν μέσω όλων αυτών, έγινε προσπάθεια να λειτουργήσει το Χαλήλ Μπέη (Παλιά Μουσική) ως λατρευτικός μουσουλμανικός χώρος, και το Ιμαρέτ, ως κέντρο Οθωμανικών Σπουδών και τελικώς έρχεστε εσείς με μία απερίγραπτη μανία να αναστηλώσετε ένα τουρκικό ιεροδιδασκαλείο που ούτε καν υφίσταται ως κτίριο. Ε΄ πώς λοιπόν να μην ανησυχούμε;
Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,
Με όλα όσα προαναφέρθηκαν, θα θέλαμε να εγείρουμε τον προβληματισμό σας. Θα πρέπει επιπλέον να γνωρίζετε πως η Άγκυρα και το μακρύ της χέρι εδώ στην Ελλάδα, που δεν είναι άλλο από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, χρησιμοποιεί ήδη την επιρροή της, εκμεταλλευόμενη ακόμη και το ίδιο το Ισλάμ σε ολόκληρη την Ευρώπη, για να πετύχει τους σκοπούς της. Αυτό γίνεται με την επιμονή της για την επαναλειτουργία Οθωμανικών μνημείων και άλλων καταλοίπων, όπως παλιών ιεροδιδασκαλείων , αποκαλώντας τα«πολιτιστικά κτίρια», συνεισφέροντας ακόμη και χρηματικώς. Εν τω μεταξύ, μέσα εκεί γεννιούνται οι νέοι πυρήνες του Ισλάμ που θα καταλύσουν την Ευρώπη με την πρώτη ευκαιρία. Εκεί γίνεται η κατήχηση του Κορανίου, από εκεί ξεκινά και ο προσηλυτισμός. Οι αφελείς ηγέτες, υπό τον φόβο του να μην τους χαρακτηρίσουν ρατσιστές, αλλά και για χάρη της Παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού, ανοίγουν τις πόρτες των χωρών τους στο Ισλάμ διάπλατα.
Ιδού,
Τώρα γνωρίζετε όλες τις ανησυχίες, όπως και τις προθέσεις μας.

Με εκτίμηση,
Πατριωτική κίνηση πολιτών Καβάλας.



1 σχόλιο:

AKHSKAPLANHS είπε...

Συγχαρητήρια στους Καβαλιώτες Εθνικόφρωνες που για ακόμη μία φορά αποδεικνύουν το σθένος τους και την ανδρεία τους πηγαίνοντας κόντρα στο σύστημα που προσπαθούν όλοι οι νεοταξίτες,οικουμενιστές και προσκυνημένοι δοσίλογοι να επιβάλουν.Ο θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο γιατί λειτουργείται σαν παράδειγμα για τους υπόλοιπους.Είμαστε πολλοί οι εθνικόφρονες μην ανησυχέιται , όταν έρθει η ώρα θα σμίξουμε σαν μία γροθιά.