Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης μας, ο σύλλογος μας διοργανώνει πολιτιστικό τριήμερο με ομιλητή τον ιστορικό - ερευνητή,  .κύριο Χρήστο Αλεξάνδρου.
Το πρόγραμμα αναλυτικότερα έχει ως εξής:
Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, ο καθηγητής θα εμφανιστεί στην εκπομπή του εξαίρετου δημοσιογράφου Αθανάσιου Γκόρδη “Στο Επίκεντρο” και ώρα 21:00 στον τηλεοπτικό σταθμό Center Tv, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια ελεύθερη συζήτηση για την ιστορία της πατρίδας μας όπως και για όλα τα τεκτενόμενα στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 19:30μ.μ στην αίθουσα του συλλόγου μας “Ίωνας Δραγούμης” θα πραγματοποιηθεί ομιλία του καθηγητή για το Μακεδονικό Αγώνα.
Το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 19:30μ.μ στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Γαλαξίας θα λάβει χώρα ομιλία του καθηγητή καθώς και παρουσίαση του βιβλίου του “Η Μικρασιατική Εκστρατεία στον Κυπριακό Τύπο”.
Η είσοδος όπως πάντα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Υ.Γ..... Σσ .... ..Φίλες και φίλοι επιλέξαμε να εορτάσουμε τα εκατό χρόνια της απελευθέρωσης της πόλης μας καλώντας έναν Κύπριο καθηγητή ακριβώς για να τονίσουμε την ανάγκη απελευθέρωσης όλων των κατεχόμενων Ελληνικών εδαφών, όπως και αυτό της Βορείου Κύπρου μας. Ώς Εθνικόφρονες πολύ απλά δεν εφησυχάζουμε εάν δε δούμε ελεύθερα και ελληνικά όλα τα κατεχόμενα εδάφη μας.
http://www.iolcos.gr/component/page,shop.product_details/category_id,11/flypage,shop.flypage_iolcos/product_id,147193/option,com_virtuemart/Itemid,1/vmcchk,1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: