Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 28/6/2013


Ο αποκλεισμός μας από την παρέλαση για την 100η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης μας, κάθε άλλο παρά έκπληξη μας προκαλεί. Το γεγονός οτι ολόκληρη η Δημοτική Αρχή μας περίπαιξε, αφήνοντας μας να πιστεύουμε έως και την τελευταία στιγμή οτι θα παρελάσουμε, δείχνει καταρχήν έλλειψη σοβαρότητος. Προσβάλει δε την νοημοσύνη μας όπως σαφώς και την αξιοπρέπεια μας. Παρόλα αυτά, όχι μόνον δεν πτοηθήκαμε, αλλά αντιθέτως ο εν λόγω αποκλεισμός, μας γέμισε με θάρρος και αυτοπεποίθηση, καθώς με αυτό τον τρόπο δικαιώνονται οι αγώνες μας.

Όλοι προφασίζονται την Δημοκρατία χρησιμοποιώντας το όνομα της , στο οποίο τελικά και διαπράττουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Αυτοί δε που μας εξυβρίζουν, θα πρέπει να γνωρίζουν πως η Ύβρις είναι απλά πρώτη στη σειρά, αλλά δυστυχώς ξεχνούν οτι ακολουθείται απο την Άτη την Νέμεσις και την Τίσις.

Έτσι λοιπόν, κάποια σταλινικά κατάλοιπα τύπου ΚΚΕ του κυρίου Κατωπόδη και κάποια ανεμομαζώματα τύπου ¨συμπαράταξης πολιτών¨ του κυρίου Βέρου, μάλλον αυτοκτονούν πάνω στον πανικό τους επιτιθέμενοι σε έναν σύλλογο που δεν είναι καν πολιτικός φορέας ή κόμμα. Όσον αφορά τις ύβρεις που ξεστόμισαν οι κύριοι Κατωπόδης και Βέρος, όπως και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή μέσο μαζικής ενημέρωσης, σας γνωστοποιούμε πως έχουμε επιλέξει τον δρόμο της Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε οι εν λόγω υβριστές να λογοδοτήσουν.

Θα θέλαμε επίσης να στείλουμε ένα μήνυμα στον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους της πόλης μας.

Αγαπητοί κύριοι, 
 
Θα πρέπει να γνωρίζετε πως , χάσατε την μοναδική σας ευκαιρία να περάσετε στην Ιστορία της Πατρίδος μας ως άξιοι Άρχοντες. Για μία μικρή μειοψηφία, όπως προφασίζεστε ή για άλλους δικούς σας λόγους, καταφέρατε να αδικήσετε τους εαυτούς σας. Σπιλώσατε από μόνοι σας τα ονόματα σας και θα είστε πλέον ξεγραμμένοι και ατιμασμένοι ως άλλοι Εφιάλτες.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί, σε ανοικτό διάλογο με και προς τους Καβαλιώτες συμπολίτες μας. Ο διάλογος θα περιλαμβάνει όλα τα θέματα που αφορούν τόσο την πόλη μας, όσο την επικαιρότητα και την οικονομία, όπως επίσης και ευαίσθητα Εθνικά θέματα που αφορούν γενικότερα την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής και της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: