Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ


Σαν σήμερα δεν αποκαταστάθηκε καμία δημοκρατία, όπως κάποιοι αρέσκονται να διαλαλούν. Αντιθέτως, επανά – εγκαταστάθηκε, το πρίν της επταετίας σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, απλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Θα ήθελα και εγώ πάρα πολύ να γιόρταζα, αν πραγματικά είχε εγκατασταθεί μια Δημοκρατία όχι του Περικλή και του προσωπικού συμφέροντος αλλά του Σόλωνα της Ισονομίας και όχι της ισότητας. 

Είναι λοιπόν η γιορτή της κεφάλας, όπως λέμε δηλαδή η γιορτή της πατάτας στην Λεκάνη. Και όπως κατάντησε δηλαδή αυτή η κομουνιστική σούπα οπού επί 39 συναπτά έτη έπηξε τόσο πολύ και έγινε τελικά αυτό που λέμε ¨πατάτα¨. Θα μαζευτούν όπως πάντοτε ανθέλληνες αριστεροί εκμεταλλευτές και θα μυξοκλάψουνε γύρω από ένα κεφάλι έξω από μία μεγάλη πόρτα.

Πίσω από αυτή την πόρτα υποτίθεται πως υπάρχει ένα σχολείο που σκοπός του είναι να αγκαλιάζει μέσα του την Ελληνική ιδέα και υποτίθεται πως την προστατεύει και την μεταδίδει. Όμως στην πραγματικότητα αυτό που κρύβει μέσα του είναι ολόκληρη η λέρα που έχουν γεμίσει αυτοί που κλαψουρίζουν από έξω.

Δυστυχώς όμως οι πολιτικάντηδες βασισμένοι πάντοτε στην Α-παιδεία που μαστίζει τους αδιάφορους πολίτες της Πατρίδος μας, που προτιμούν οι ίδιοι να παραμένουν ανιστόρητοι, αναμασούν τις ίδιες λέξεις κάθε χρόνο μπουρδολογώντας για την Δημοκρατία. Μια Δημοκρατία που οι ίδιοι δεν σεβάστηκαν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: