Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

                            ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.


Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερο κάποιοι εντέχνως, προσπαθούνε να δημιουργήσουνε ένα κλίμα ότι πίσω από τις Πατριωτικές κινήσεις πολιτών Καβάλας-Ξανθης-Δραμας-Αλεξ/πολης-και Θεσ/νικης  ότι υπάρχουν κόμματα που μας στηρίζουν οικονομικά και πολιτικά.

Τα διαβάλματα και οι συκοφαντίες, που ως στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος κάθε αγνής κίνησης, είναι σε όλους μας γνωστά. Οι εκ του συστήματος χειραγωγούμενες δυνάμεις με πατριωτικά προσωπεία δεν θα άφηναν απ' έξω και τις Πατριωτικες Κίνησεις.
Προσφάτως κατηγορηθήκαμε, ότι χρηματοδοτούμαστε από αποσκιρτήσαντες του Εθνικού χώρου, για να στηρίξουμε συγκεκριμένες κινήσεις και φορείς. Εμείς, ως απάντηση, έχουμε να δηλώσουμε μόνο το εξής:
Οποιαδήποτε απόφαση, επιλογή ή κίνησή μας, δεν κατευθύνεται από κανέναν άλλον παρά μόνο από 'μας τους ίδιους! Κάθε μας επιλογή είναι αμιγώς δική μας, κατόπιν διαβούλευσης εντός των Συλλόγων, και δεν θα παραχωρήσουμε σε κανέναν άλλον το προνόμιο να την καπηλευθεί ως δική του.
Καλά θα κάνουν να γνωρίζουν οι συκοφαντικές και ύπουλες αυτές δυνάμεις, ότι για κάτι τέτοιους λόγους είμαστε... μόνοι μας εναντίον όλων!
Εμείς,  ενωμένοι προχωράμε!
Τονιος κωνσταντινος πρόεδρος πατριωτικής κίνησης πολιτών Καβάλας.
Κοτοπουλος Στέλιος πρόεδρος πατριωτικής κίνησης πολιτών Ξάνθης.
Χάρης Κομνηνός Γ.Γ πατριωτικής κίνησης πολιτών θεσ/νικης.
Βεγλεκτσης Παρασκευας πρόεδρος πατριωτικής ορθόδοξης κίνησης Αλεξ/πολης.
Τσεπιλης Γεώργιος πρόεδρος πατριωτικής κίνησης πολιτών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: