Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012




ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. Ποιός είναι τί !!!



ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…. 

Τι έκαναν, αλλά και τι συνεχίζουν να κάνουν όλοι αυτοί? .... Από την μεταπολίτευση και έπειτα συνεχώς μας μιλούν για λιτότητα, δημιούργησαν ανασφάλεια και την οικονομική κρίση, κατέστρεψαν ανθρώπινες ζωές και μας είπαν ψέματα, εξευτέλισαν την αξιοπρέπεια μας, αφαιρούν την ένδοξη ιστορία μας και την γλώσσα μας από τα σχολειά μας, ακριβαίνουν συνεχώς τα είδη πρώτης ανάγκης, εμποτίζουν τα Ελληνόπουλα δηλητηριάζοντας τα με ανθελληνισμό προβάλλοντας την παγκοσμιοποίηση, άνοιξαν διάπλατα τα σύνορα μας και ασφυκτιούν οι πόλεις μας από λαθροέποικους, μαγαρίζουν τα ήθη και τα έθιμα μας, μας εξευτελίζουν μέσα και έξω από την χώρα, αδιαφορούν και ας μας δολοφονούν και μας ληστεύουν, βρίζουν και απαξιώνουν το στράτευμα, καταργούν τις υπερήφανες παρελάσεις μας ενώ προωθούν τα καρναβάλια και τους κίναιδους και αποκαλούν φασίστες τους Πατριώτες ενώ τους εαυτούς τους δημοκράτες. Όλα αυτά είναι μόνον μερικά από όλα όσα συμβαίνουν χωρίς να αναφερθούμε φυσικά στο τι θα επακολουθήσει. Αυτοί είναι οι ¨δημοκράτες¨ σας.




Ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ….
Τι έκανε ¨αυτός¨? ....  Δημιούργησε το ΙΚΑ, κατοχύρωσε το οκτάωρο, χάρισε τα χρέη στους αγρότες, άνοιξε σχολές, έκανε τους πρώτους δρόμους, ενέπνευσε και ετοίμασε ψυχικά και σωματικά την Ελληνική νεολαία που έγραψε το Έπος του 40΄, ετοίμασε την άμυνα της χώρας με τα οχυρά και άλλα έργα, μοίρασε στρέμματα γής στους πρόσφυγες του 22΄, κυνήγησε τους συντεχνιακούς τεμπέληδες και τους υπονομευτές αναρχικούς. Τέλος, ήταν αυτός που επέμενε στην ουδετερότητα της χώρας μας στον πρώτο και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ενώ ενέδωσε μόνον έπειτα από απειλές και σκεπτόμενος το συμφέρον της Πατρίδος μας. Ήταν αυτός που τόλμησε να πεί ΟΧΙ σε δύο μεγάλες δυνάμεις της εποχής, την Ιταλία και την Γερμανία. Και ήταν αυτός που τελικά προδόθηκε και δολοφονήθηκε από τους άγγλους λεχρίτες, τους ¨καλούς φίλους και συμμάχους μας¨.
«Όταν τον Οκτώβριο του 1910 η Πατρίδα μας βίωνε πρόβλημα ακυβερνησίας, ο Βασιλεύς Γεώργιος έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον ανεξάρτητο τότε βουλευτή Ελευθέριο Βενιζέλο. Αυτή την κίνηση την ονομάζουν ¨πολιτική διορατικότητα και τόλμη¨. Όταν κάτι αντίστοιχο συνέβη λίγα χρόνια αργότερα έχοντας ως αποδέκτη τον Ιωάννη Μεταξά (μάλιστα έπειτα από εκλογή του με 5,6 και σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία με 246 ψήφους υπέρ), το ονομάζουν ως μια ¨κακή και βεβιασμένη απόφαση που οδήγησε στην δικτατορία¨.»
Αυτός λοιπόν είναι ο αγαπημένος μας ¨δικτάτωρ¨, ο αξεπέραστος Ιωάννης Μεταξάς. Κανείς άλλος Έλληνας Ηγέτης δεν λοιδορήθηκε τόσο πολύ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει αυτόν και τους Ένδοξους Ήρωες μας που χάρη σε αυτούς μπορούμε εμείς σήμερα και  χαιρόμαστε την Ελευθερία. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: