Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΗΣ


Αγαπητοί Έλληνες συμπολίτες. Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσουμε το πόσο πολύ έχουν ξεφύγει τα πράγματα στην Πατρίδα μας τον τελευταίο καιρό. Δυστυχώς βλέπουμε πως όχι μόνον δεν υπάρχει όριο και τέλος στον εξευτελισμό μας ως χώρα, αλλά κατανοούμε πως δεν υπάρχει και κανείς να το σταματήσει παρά μόνον εσείς οι ίδιοι.

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν και δυστυχώς έχει πρώτους εσάς ως συμμέτοχους λόγο της αδιαφορίας σας. Το Έθνος μας κινδυνεύει και εσείς ακόμα ασχολείστε με κόμματα και ομάδες. Αντ΄αυτού θα έπρεπε να αντισταθείτε ως Έλληνες και όχι να ¨καταπίνετε¨ ότι σας πλασάρουν ως ραγιάδες. Ως πότε θα ανέχεστε να μας ντροπιάζουν και να μας
εξευτελίζουν? Ως πότε θα ανέχεστε να μας μειώνουν την νοημοσύνη και την Εθνική μας αξιοπρέπεια? Τι από όλα όσα συμβαίνουν δεν καταλαβαίνετε?

Καταργούν τις Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές και στην θέση τους βάζουν τούρκικες.

Καταργούν τις παρελάσεις του Στρατού ως δαπανηρές και στην θέση τους προωθούν αυτές των ομοφυλοφίλων. Φυσικά συνεχίζουν να γίνονται τα πολυδάπανα και αχρείαστα καρναβάλια.

Καταργούν την Εθνική αξιοπρέπεια και τον Ανδρισμό μειώνοντας την στρατιωτική θητεία και εξευτελίζοντας το ίδιο το στράτευμα.

Καταργούν την ιστορία μας ¨βαπτίζοντας¨ συνωστισμούς τις σφαγές, για χάρη της καλής γειτονίας. Και οι καλοί μας ¨γείτονες¨ ανταποδίδουν με προσβολές και παραβιάσεις, στέλνοντας λαθραίους, υπονομεύοντας την Θράκη και τα νησιά μας και φυσικά κρατούν ακόμη κατεχόμενες την Ίμβρο, την Τένεδο και την Κύπρο μας.

Καταργούν την γλώσσα μας αφαιρώντας φθόγγους, σύμφωνα και φωνήεντα με την δικαιολογία πως είναι πιο εύκολο για τα παιδιά μας και για τα αλλοδαπάκια, λες και έχουμε κάποια υποχρέωση. Αντιθέτως αυτοί έχουν υποχρέωση προς εμάς.

Καταργούν την Ελληνική ιθαγένεια για τους Έλληνες αλλά την μοιράζουν ανεξέλεγκτα σε κάθε αλλοδαπό.

Καταργούν τους ίδιους τους Έλληνες ¨αυτοκτονώντας¨ τους ή διώχνοντας τους από την Πατρίδα μας και στην θέση τους μας γεμίζουν με λαθροεποίκους.

Ύστερα από όλα αυτά και από άλλα πολλά περισσότερα, ακόμη θεωρείτε πως δεν υπάρχει σχέδιο εξόντωσης μας. Ακόμη θεωρείτε πως εμείς είμαστε τελικά οι φασίστες? Ακόμη καθόσαστε στον καναπέ αντί να βγείτε στους δρόμους και να διαμαρτυρηθείτε? Μιλήστε στους πολιτιστικούς συλλόγους και στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων πριν να αρχίσει η σχολική χρονιά και κόψτε το κακό από την ρίζα τώρα που είναι νωρίς.

Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Μας προτιμούν όλους ως άβουλους σκλάβους. Γιατί νομίζετε πως επιδιώκουν τον πολυπολιτισμό? Διότι όταν δεν έχεις τίποτα κοινό με τον διπλανό σου σε ΕΛΕΓΧΟΥΝ πιο εύκολα. Ακόμη και στις φυλακές θα δείτε πως συγκεντρώνονται οι φυλές μεταξύ τους. Τι πιο φυσιολογικό? Ποιός θα σας τα πει όλα αυτά, τα χουντοκάναλα ή οι πολιτικές σαβούρες? Οι προσκυνημένοι κυβερνώντες έχουν τα τομάρια τους πουλημένα στο Θεό του χρήματος, για αυτό και παραμένουν αδιάφοροι.

Έτσι λοιπόν αυτό που ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από εσάς, είτε είστε γονείς είτε όχι είναι να μην δεχτείτε τα νέα βιβλία της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού και να απαιτήσετε και εσείς με την σειρά σας για τα παιδιά σας να κάνουν μάθημα με τα παλαιότερα, διαφορετικά να μην τα στέλνετε στο σχολείο. 

Χωρίς την γλώσσα μας δεν καλλιεργείτε η Εθνική μας συνείδηση.

Σε συνοδευτικό κείμενο σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του ΟΔΕΓ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ), ώστε να αντιληφθείτε καλύτερα τον κίνδυνο για τον οποίο επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε. 

Διαβάστε εδω  ....... http://www.syllogosdelmouzos.gr/012/elgl12.pdf

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: