Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΦΛΩΡΙΝΑ: ΠΟΡΕΙΑ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Το 1903, ανήμερα του Προφήτη Ηλία (20/7), οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ βούλγαροι κομιττζήδες προκάλεσαν την αποτυχημένη εξέγερση του Ίλιντεν, που οδήγησε σε σφαγή των Ελλήνων του Κρουσόβου και σε διεθνοποίηση του "Μακεδονικού" ως βουλγαρικού ζητήματος. Οι σλαβοσκοπιανο'ι επίγονοι των κομιτατζήδων θεωρούν αυτή τη μέρα ως Ημέρα Εθνεγερσίας και "Μακεδονικής" Εθνικής Αφύπνισης. Στις γιάφκες του Ουράνιου Τόξου Μελίτη και Ξινό Νερό διοργανώνονται προκλητικά "μακεδονικά" πανηγύρια.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ εδώ και πέντε χρόνια, στην καρδιά

του καλοκαιριού, παρατάνε τις παραλίες, αψηφούν χιλιόμετρα και ζέστη και ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ στην ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑ για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας κι ενάντια στους σλαβοσκοπιανους πράκτορες και τα ντόπια τσιράκια τους! 
Οι Ενωμένες Πατριωτικές Δυνάμεις στις 15/7, τιμώντας τη Θυσία των ΗΡΩΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ μας, θα ντύσουν στα ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ τη Φλώρινα!
Ανένταχτοι Πατριώτες, Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες, Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Λάρισας και λοιπές Πατριωτικές και Εθνικιστικές Οργανώσεις:
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ υπερκομματικά υψώνουμε τα Λάβαρα του Έθνους ΔΥΝΑΜΙΚΑ στους δρόμους της Μακεδονικής Πόλης!

Εσύ θα λείψεις;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ σαν μια ΓΡΟΘΙΑ :
ΕΘΝΙΚΑ, ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΕΝΩΤΙΚΑ, ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ!!!!!!

Έλληνα Αδερφέ μας!!! Δράσε ΕΘΝΙΚΑ:
1. ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ στην Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής
2. ΔΙΑΔΩΣΕ την με ΘΕΡΜΗ και ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
3. Αν βρίσκεσαι μακριά από τα Ματωμένα Χώματα της Μακεδονίας μας, πέρα από την Ψυχική Παρουσία, ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ όσο γίνεται περισσότερους/ες Έλληνες/ίδες (στο παρόν facebook event)
4. Πάρε τηλέφωνο ή στείλε μήνυμα σε κάθε Εθνικά Σκεπτόμενο που γνωρίζεις στη Μακεδονία μας

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ την Κυριακή 15/7 στις 12:30 στη Φλώρινα!






 Για το πούλμαν των Εθνικά Σκεπτόμενων Πολιτών από Θεσσαλονίκη επικοινωνήστε με το 69 3030 5959 ή στο skeptomenoi11@gmail.com [10 ευρώ, άνεργοι/ φοιτητές/ μαθητές 5 ευρώ]! Για το πούλμαν από Αθήνα επικοινωνήστε με τον επικεφαλής των Ανένταχτων Πατριωτών (http://www.facebook.com/swcraths.gr?ref=ts) ή με την Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ (www.stoxos.gr). Επίσης, θα μπει για πρώτη φορά λεωφορείο από την Αλεξανδρούπολη (Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Αλεξανδρούπολης)!

Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας βάζει λεωφορείο για την μετάβαση του συλλόγου στην εκδήλωση.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6951784571.













Δεν υπάρχουν σχόλια: