Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση



ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Κατόπιν ανακοινώσεως της παράνομης ιστοσελίδας Athens.Indymedia.org η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας ανακοινώνει πως ουδεμία ανάμιξη έχει με τα αναφερθέντα γεγονότα.
Πιο συγκεκριμμένα η παράνομη ιστοσελίδα αποδίδει άμεσες κατηγορίες στον σύλλογο Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας στοχοποιώντας και αναρτίζωντας φωτογραφίες μελών μας για υποθετικό συμβάν με βίαιες ενέργειες στην παράνομη κατάληψη Βύρωνος 3 στην περιοχή του κέντρου της Καβάλας απο μέλη του αναρχικού χώρου.
Α. Καταδικάζουμε την ανάρτηση φωτογραφιών μέλους της ομάδας μας στην παράνομη ιστοσελίδα.
Β. Καταδικάζουμε τις ψευδείς κατηγορίες ενάντια στο όνομα του συλλόγου που έχει κατά βάση πατριωτικές πνευματικές αλλα και αφυπνιστικές ρίζες.
Γ. Καταδικάζουμε την δημοσιογραφική μονομερή προβολή απο μερίδα του τύπου καθώς και του ραδιοφώνου χωρίς την έγκυρη διασταύρωση πληροφοριών της είδησης .
Πιο συγκεκριμμένα 12/4/2012 σε ραδιοφωνική εκπομπή του στούντιο 7 με ραδιοφωνικό παραγωγό τον κ. Ιωάννη Χλωρό έγινε ανώνυμη καταγγελία απο ακροατή για το συμβάν της παράνομης κατάληψης Βύρωνος 3.
Άμεσα ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ Δημητριάδης ζήτησε τηλεφωνική παρέμβαση η οποία και ποτέ δεν δόθηκε διότι από οτι φαίνεται η δημοσιογραφία ειναι μονόπλευρη στην πόλη της Καβάλας.
Ευχαριστούμε το στούντιο 7 για την απαράμιλλη ελευθερία λόγου.
13/4/2012 στην εφημερίδα Εβδόμη αριθμ.φύλλου 8621 σελ 10 η δημοσιογράφος Βασιλική Λιοτάκη αναφέρει το ίδιο συμβάν στοχοποιώντας την Πατριωτική Κίνηση καθώς και μέλους της βασιζόμενη στο παράνομο διαδικτιακό site Athens.Indymedia.org .
Ευχαριστούμε για την τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που αναφέρει την διασταύρωση πληροφοριών για την αναγγελία μιας είδησης.
Τα παραπάνω δείχνουν και το δημοσιογραφικό επίπεδο της πόλης μας.

Στην δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας είμαστε έτοιμοι να μας προσάψουν και άλλες κατηγορίες για μικροκομματικούς σκοπούς σε σχέση με τις ακρο-αριστερές ιδέες που οι αναρχικοί αντιπροσωπεύουν.
Οι παραπάνω ψεύτικες κατηγορίες έχουν ως σκοπό την πολιτική τοποθέτηση μας σε συγκεκριμμένο πολιτικό χώρο.
Η απάντηση μας είναι πως ανήκουμε στην πατρίδα μας και πατρίδα μας είναι η ΕΛΛΑΣ.

Εμείς ο σύλλογος όχι μόνο δεν θα τα αρνηθούμε αλλά θα κινηθούμε νομικά προβαίνωντας σε μηνύσεις αλλα και αναφορά για την διαγραφή της παράνομης ιστοσελίδας βάση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: