Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΤΗΝ "ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ" ΤΙΜΗΣΑΝ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ???



Στην εκδήλωση με τίτλο «Απόγνωση-Γνώση-Επίγνωση», αφιερωμένη στη μνήμη των χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων Εβραίων που βρήκαν τραγικό θάνατο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, πραγματοποίησε χθες, η Περιφέρεια Αττικής και η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», παρουσία βουλευτών, διπλωματών και εκπροσώπων του πολιτικού, πνευματικού και πολιτιστικού χώρου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, στο χαιρετισμό του επεσήμανε:

«Με βαθιά συγκίνηση, σας καλωσορίζω στη σημερινή εκδήλωση της ‘Εθνικής Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος’. Και θα μου επιτρέψετε να σας πω, ότι κάθε χρόνο αισθάνομαι την ίδια βαθύτερη ανάγκη να βρίσκομαι κοντά σας.

Αισθάνομαι το χρέος: να στείλουμε το ιερό μήνυμα του Ολοκαυτώματος, να τονίσουμε την ανάγκη για την καταπολέμηση κάθε μορφής μίσους και φανατισμού"...
Αυτά τα ωραία και...ανθρωπιστικά είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός (που εξελέγη με την στήριξη Πασοκ - Λάος)!

Κι εμείς οι "αντισημίτες φασίστες", λέμε σε όλους τους Βουλευτάδες και πολιτικάντηδες που τίμησαν το εβραικό ολοκαύτωμα, πως ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΙ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ!

Όμως ρε ξεπουλημένα παλιοτόμαρα, γιατί δεν σας βλέπουμε να κάνετε το ίδιο και για ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ;
Γιατί δεν βλέπουμε ούτε καν μια ανακοινωσούλα για τους τρεις Έλληνες πεσόντες των Ιμίων;;;
Εκεί ελεεινέ Σγουρέ δεν...αισθάνεσαι την ανάγκη και το χρέος να βρεθείς κοντά στους συγγενείς των θυμάτων;
Για την παράδοση ελληνικού εδάφους στον εχθρό δεν σας καίγεται καρφάκι, ευαισθητούληδες στους "Έλληνες Εβραίους";
Απέναντι σε όλο αυτό το ανθελληναριό, η απάντησή μας πρέπει να είναι άκρως μαζική και δυναμική αύριο, στην συγκέντρωση και πορεία στη μνήμη ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ, ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!

Καταλάβατε εβραιόδουλοι προδότες;

Καθήστε εσείς να "συγκινείστε" με "τα 6 εκατομμύρια Εβραίων - θυμάτων του ναζισμού" κι αφήστε εμάς να δακρύζουμε για τα παλικάρια που χάσαμε, επειδή ΕΣΕΙΣ προδώσατε!

Ο καθένας, βάζει τις προτεραιότητές του...!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: