Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ…ΤΟΥΡΚΕΜΕΝΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!

Επίσκεψη από Δυτικοθρακιώτες δημοσιογράφους στον σύλλογο μας



Οι καταγόμενοι από την Δυτική Θράκη δημοσιογράφοι Ιλχάν Ταχσίν- Διευθυντής Έκδοσης της εφημερίδας Μπιρλίκ, Χαλιτ Χαλίλ Ιμπράμ-ιδιοκτήτης του Ράδιο Σίτι, Ραμαδάν Ομέρ Ρετζέπογλου-ιδιοκτήτης του Τελέ Ράδιο και ο ανταποκριτής της εφημερίδας Μιλλέτ στην Κομοτηνή Ραμαδάν Μολλά μετείχαν στο ¨Εκπαιδευτικό σεμινάριο τοπικών και περιφερειακών ΜΜΕ¨ που οργάνωσαν από κοινού το RTÜK, το BYEGM και η νομαρχία Προύσας, και αργότερα επισκέφτηκαν τον σύλλογο μας.

Κατά την επίσκεψη συνεχάρησαν τον Σουκρού Κιοσέ-πρόσφατα εκλεγέντα πρόεδρο της BTTDD και το Δ.Σ., και τους ευχαρίστησαν για τις ειλικρινείς και σοβαρές κινήσεις τους για την Δυτική Θράκη. Επίσης η επιτροπή ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Κιοσέ για τις δραστηριότητες του συλλόγου.
Ο πρόεδρος του τμήματος Προύσας του BTTDD Κιοσέ δήλωσε πως είναι πολύ ικανοποιημένοι από την επίσκεψη και ότι ¨ Επιθυμούμε με αμοιβαίες επισκέψεις να αναπτύξουμε την αδερφοσύνη, την ενότητα και την ομοψυχία μας. Για αυτό δεν θα έχουμε ποτέ αποκλεισμούς για τους Δυτικοθρακιώτες. Κοιτώντας το μέλλον θα στηρίξουμε όλους τους Δυτικοθρακιώτες χωρίς να κολλάμε στο παρελθόν¨. Ο πρόεδρος Κιοσέ υπενθύμισε τις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες δουλεύουν οι δημοσιογράφοι και συνεχάρη τους επισκέπτες Δυτικοθρακιώτες δημοσιογράφους διότι παρά την κρίση συνεχίζουν να ασκούνε το επάγγελμα τους.

Ιστοσελίδα της BTTDD-Προύσας 25-11-2011
Σχόλιο : Προφανώς πλέον δημοσιογράφοι, αντιδήμαρχοι και άλλοι φορείς της μειονότητας δεν έχουν πρόβλημα να φωτογραφίζονται με την σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης. Το πρόβλημα δεν είναι τό τι κάνουν αυτοί, αλλά το τι κάνουμε εμείς….

tourkikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: