Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Οι antifa προστατεύουν τις συναγωγές!

...γιατί αγαπούν πολύ τους Εβραίους...Είναι αδέρφια!!!


Εχουν μπεί οι λύκοι μεταμφιεσμένοι στο κοπάδι.Οι λύκοι όμως έχουν και τις αδυναμίες τους και εκδηλώνονται.Μόλις ξυπνήσουν τα τσομπανόσκυλα θα...
Υπερβολική ευαισθησία για το κοράνι,αδιαφορία για εικόνες, σημαία, προσευχή...



Οι ίδιοι θλιβεροί τύποι, οι οποίοι παριστάνουν τους «ευαίσθητους» για το δήθεν σκίσιμο του Κορανίου από αστυνομικό, είναι οι ίδιοι που αδιαφορούν για την βεβήλωση των Ελληνικών Εκκλησιών και το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας…

Λέμε δε δήθεν σκίσιμο του Κορανίου, γιατί αποδείξεις δεν υπάρχουν και το πράγμα βρωμάει προβοκάτσια από μακριά. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι κατέστρεψαν Εικόνες της Παναγίας και έκαψαν εθνικές μας Σημαίες.

Γι’ αυτά όμως, όχι μόνο δεν υπάρχει ευαισθησία, αλλά όπως γνωρίζετε, είναι οι ίδιοι κύκλοι των εθνομηδενιστών κουκουλοφόρων, που έκαναν τις βεβηλώσεις και τις ανθελληνικές προκλήσεις.

Στην φωτογραφία βλέπετε τι έγραψαν επάνω στον Βυζαντινό Ιερό Ναό που βρίσκεται στην Πλατεία Μοναστηρακίου. Κανένα κανάλι, καμιά εφημερίδα δεν κατάγγειλε την ιερόσυλη αυτή και βάρβαρη πράξη!

Και φυσικά δεν πρόκειται να φέρουν σε δύσκολη θέση τα "δικά τους" παιδιά!
Σκέπτεστε αλήθεια, εάν κάποιοι από την αντιπέρα όχθη πείραζαν κανέναν μνημείο αφιερωμένο σε κομμουνιστές τι θα γινότανε;
Όμως, για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι σε όλα τους «ασέβαστα» παιδιά οι «νεαροί»… Κάποια πράγματα τα σέβονται και με το παραπάνω.


Όταν στην Λάρισα για παράδειγμα η πορεία των «αντιεξουσιαστών» πέρασε έξω από μια συναγωγή αμέσως το μπλοκ των “antifa” έκανε αλυσίδα προστασίας και φώναζαν ότι όποιος πειράξει την συναγωγή είναι ναζί και ρατσιστής.
Οι λοιποί «αντιεξουσιαστές» συνεμορφώθησαν πλήρως…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: