Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Video: Ο Πάγκαλος «δεν έχει» να πληρώσει τους φόρους…

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι!!!

Με μία δακρύβρεχτη δήλωση κατά την παρουσία του σε πρωινή εκπομπή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος αποκάλυψε πως δεν δύναται να πληρώσει τους φόρους που του αναλογούν λόγω της ακίνητης του περιουσίας. Μάλιστα προκειμένου να καλύψει τα 7.500 ευρώ που του ζητά η εφορία αναζητά αγοραστές για μέρος της περιουσίας που κληρονόμησε ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.
Έπειτα από την αποκάλυψη αυτή επικρατεί το αδιαχώρητο στις τράπεζες με πολίτες να προσπαθούν να δώσουν κάτι από το υστέρημα τους ώστε να βοηθήσουν τον πιο δημοφιλή πολιτικό της ελληνικής Βουλής. Ενώσεις, μάλιστα, δημοσίων υπαλλήλων, στρατιωτικών και μελών των σωμάτων Ασφαλείας δήλωσαν πως θα καταθέσουν σε ειδικό λογαριασμό μέρος των μισθών τους ώστε να συμπαρασταθούν στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης στις δύσκολες ώρες που περνά. Άλλωστε, επανελλειμένα στο παρελθόν ο κ. Πάγκαλος έχει σταθεί πλάι στο δύσκολο έργο των κοινωνικών αυτών ομάδων εξυμνώντας το έργο τους.
Σοβαρά τώρα… συνεχίζουν εκεί στην Κυβέρνηση να ανέχονται το Θεόδωρο Πάγκαλο; Δε φτάνει που έχουν διαλύσει τους Έλληνες, τους κάνουν και πλακίτσα… Γιατί μόνο ως κωμικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα είπε ο Αντιπρόεδρος… Ο κόσμος δεν έχει να φάει και αυτός παραπονιέται ότι έχει πολλά ακίνητα… Καμαρώστε τον…



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: