Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Το αποτέλεσμα...



Μαθαίνουμε ότι ήταν βασιλική η φιλοξενία που έτυχαν οι Τούρκοι εκ Σαμψούντας του μαρτυρικού Πόντου, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Καβάλα. Τα πάντα άφθονα και γενναιόδωρα.
Χωρίς υπερβολές ο λογαριασμός θα πρέπει να έφτασε τις αρκετές χιλιάδες ευρώ. Θα ήταν χρήσιμο να υπάρξει μια ενημέρωση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας για το πόσες χιλιάδες πληρώθηκαν από το δημοτικό ταμείο και πόσα από το ταμείο του Επιμελητηρίου. Σημειωτέον και τα δύο ταμεία δεν περνάνε τις καλύτερες ημέρες τους και μάλιστα του Επιμελητηρίου πρέπει να είναι σε πολύ χειρότερη θέση απ΄ ότι του Δήμου Καβάλας.

Επειδή όμως δεν θέλουμε να στεκόμαστε κοντόφθαλμα, νομίζουμε ότι για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε αν οι χιλιάδες των ευρώ που ξοδεύτηκαν για την φιλοξενία έπιασαν τόπο, χρήσιμο και καλό θα ήταν να μάθουμε τι κερδίσαμε, πέρα βέβαια από το εφετζιλίκη στο οποίο ορισμένοι αρέσκονται να επιδίδονται. Απλά πράγματα, ισολογισμός, ξοδέψαμε αυτά, κερδίσαμε εκείνα, έστω και σε επίπεδο προσδοκίας!!!

Αλλιώς είναι πολύ μεγάλη πρόκληση όταν μένουν απλήρωτοι λογαριασμοί να ξοδεύονται δημόσια χρήματα σε πανηγυράκια. Γιατί περί αυτού πρόκειται αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο και μετρήσιμο αποτέλεσμα. Σε διαφορετική περίπτωση αν κάποιοι θέλουν να προσφέρουν βασιλική φιλοξενία επειδή έχουν συμφέροντα στην γείτονα, ας το κάνουν από το γεμάτο πορτοφόλι που διαθέτουν!!!

Πηγή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ XΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: