Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Διότι…. ¨΄Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος¨

Ενίοτε τα κράτη καταντούν να κοιτούν μοναχά τον εαυτόν τους. Το κράτος δεν έγινε για το κράτος, ειδεμή τι σημασία θα είχε? Έγινε για να εξυπηρετεί τους σκοπούς του Έθνους.
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

Την τελευταία δεκαετία αλλά κυρίως πολύ πιο εντόνως στην θητεία της παρούσης κυβερνήσεως, συμβαίνει το κράτος να προσπαθεί να αυτοσυντηρηθεί αφήνοντας στη τύχη τους, τους πολίτες του. Έτσι λοιπόν έχοντας κατά νου την πραγματική έννοια του κράτους και λαμβάνοντας υπόψη την σημερινή οικονομική κατάσταση, δεδομένου δε του γεγονότος ότι αδυνατούμε να πληρώσουμε τα χρέη μας, συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία Ομονοίας το Σάββατο το πρωί στις 11 ώστε να παραδώσουμε στον υφυπουργό κύριο Τιμοσίδη τους φόρους που με τόση ευκολία ψήφισε αψηφώντας μας.

Τα μέλη της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας καλούν όλους όσους επιθυμούν να συμπράξουν μαζί μας σε μια ειρηνική κίνηση διαμαρτυρίας επιστρέφοντας τους φόρους σε αυτούς που μας τους επέβαλαν. Το κάλεσμα μας αυτό δεν έχει κομματικές αγκυλώσεις καθότι η πείνα δεν έχει χρώμα. Δεν πληρώνουμε, ΟΧΙ γιατί δεν γουστάρουμε αλλά γιατί πολύ απλά αδυνατούμε.

Το μήνυμα μας σήμερα λοιπόν είναι πως ….
¨Όσο οι πολίτες δεν αντιδρούν στους τυράννους τους, τόσο η τυραννία θα εξασκείτε με ευκολία επάνω τους.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΝΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΣΣΑΒΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: