Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ¨ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ¨

Αγαπητοί συμπολίτες/συμπολίτισες. Με αφορμή την ψήφιση του πολυαναμενόμενου μεσοπρόθεσμου προγράμματος αποδείχτηκε και στους πλέον αδαείς ο ραγιαδισμός της κατοχικής κυβέρνησης του Πασόκ. Δυστυχώς με μεγάλη ευκολία οι εθελόδουλοι καρεκλοκένταυροι ψήφισαν την καταδίκη της Πατρίδος μας χωρίς να σκεφτούν ούτε ένα λεπτό τους Έλληνες πολίτες και το μέλλον των παιδιών τους. Δεν ήταν φυσικά ποτέ δυνατό να πιστέψουμε στα γνωστά κροκοδείλια δάκρυα των δήθεν εσωκομματικών αντιδρώντων των κατοχικών δυνάμεων.
Η αντίδραση από έναν και μόνον βουλευτή, τον κύριο Κουρουμπλή, αν και τον τιμά δεν ήταν αρκετή. Όλοι όσοι παρακολουθείτε απαθείς την εντολή της φυσικής μας εξόντωσης μη σας φανεί καθόλου περίεργο όταν στο μέλλον δεν θα σας μνημονεύουν τα παιδιά και τα εγγόνια σας καθώς θα φτύνουν στους τάφους σας. Έτσι λοιπόν, ως Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας δηλώνουμε προς κάθε μέλος της κατοχικής κυβέρνησης του Πασόκ πως είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας. Όπως ανεπιθύμητοι είναι πλέον και οι ¨βολευτές¨ Τιμοσίδης, Παπουτσής και Εμινίδης καθώς θεωρούνται ΝΤΡΟΠΗ για την Καβάλα μας και αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγήν. Το επίθετο Παπανδρέου, κυρίως Ανδρέα και Γιώργου, όπως και η εποχή τους θα μνημονεύονται μόνον όταν πρόκειται να την συγκρίνουν με αυτή του Εφιάλτη.
ΠΕΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ
Για άλλη μια φορά το βαθύ κράτος του Πασόκ αντέδρασε ¨φυσιολογικά¨ όπως αντιδρούν πάντοτε σε κάθε τέτοια περίπτωση όλες οι τυραννικές κυβερνήσεις οι οποίες θέλουν να επιβάλουν τους σκοπούς τους ώστε να απομακρύνουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα. Αυτό που ίσως δεν βλέπουν οι κατοχικές δυνάμεις λόγω πανικού, είναι πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται διότι πλέον βιώνει τα προβλήματα και έτσι δεν μπορεί να του αποσπάσει την προσοχή ακόμη και με τους αναρχικούς.
Σιγά σιγά αποκαλύπτονται οι πραγματικοί ¨γνωστοί άγνωστοι¨ ως παρακρατικοί και ο ρόλος των αναρχικών δήθεν αντιεξουσιαστών, δηλαδή χρήσιμων ηλιθίων, τους οποίους καλύπτουν εδώ και καιρό με πολύ ευκολία αρκετοί από τους καλοπληρωμένους εθελόδουλους δημοσιογραφίσκους από τα γνωστά MEGA-LA πασοκοκάναλα αλλά και άλλα, ακόμη και μικρότερα τοπικά. Έχουμε δίκιο λοιπόν όταν φωνάζουμε πως ¨ κουκούλες και κράνη φοράνε οι ρουφιάνοι¨.
Να λοιπόν γιατί δεν ετόλμησαν και ούτε θα τολμήσουν ποτέ να δείξουν τα πρόσωπα τους. Τώρα φάνηκε καθαρά ποιών συμφέροντα εξυπηρετούν.
ΠΕΡΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αναγνωρίζοντας τον θεσμό της Αστυνομίας και σεβόμενοι αυτόν, οφείλουμε να δηλώσουμε την απέχθεια μας προς κάθε έκτροπα από και προς την ίδια. Είμαστε αντίθετοι στον τρόπο που φάνηκε πως αντέδρασε προς απλούς πολίτες, σύμφωνα πάντα με τα όσα μας έδειξαν τηλεοπτικά αλλά όχι με όσα ακούσαμε, καθώς είναι άλλωστε γνωστός ο ρόλος ορισμένων καναλιών και δημοσιογράφων. Όπως επίσης γνωστό είναι οτι ¨όλα τα δάκτυλα ΔΕΝ είναι ίδια¨ και έτσι το ίδιο συμβαίνει ανάμεσα στους ιδίους τους αστυνομικούς.
Αυτό όμως ΔΕΝ αποτελεί δικαιολογία για τον τρόπο αντίδρασης των μονάδων καταστολής και μάλιστα κατανοώντας από την πλευρά μας ακόμη και την ένταση της στιγμής. Είναι απαράδεκτος λοιπόν ο τρόπος ο οποίος συμπεριφέρθηκε η Ελληνική Αστυνομία στους απλούς πολίτες με την αλόγιστη χρήση χημικών αλλά και την κάλυψη ορισμένων προβοκατόρων. Κάκιστη ήταν επίσης η επιλογή της χρησιμοποίησης βίας και στους λεγόμενους αγανακτισμένους οι οποίοι ΠΟΤΕ ΔΕΝ έδωσαν το δικαίωμα η την αφορμή για την χρησιμοποίηση των δυνάμεων καταστολής.
Ως εκ τούτου, δεν έχει κανένας θεσμός το δικαίωμα όσο ιερός και αν είναι, να καταστέλλει ειρηνικές κινητοποιήσεις και μάλιστα όταν αυτές αφορούν και τους ιδίους τους αστυνομικούς καθώς οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες διαδηλώνουν υπέρ και των δικών τους δικαιωμάτων. Το δικαίωμα της διαμαρτυρίας είναι το δικαίωμα όλων των Ελλήνων πολιτών και μας το παρέχει το σύνταγμα. Κύριοι της Αστυνομίας, αν θέλετε να λέγεστε αδέλφια όλων των Ελλήνων και παιδιά του λαού τότε επιτέλους γυρίστε τις ασπίδες σας αλλού.
Γυρίστε τες προς τους κλέφτες που μας κυβερνούν διότι κατάντησαν ΤΥΡΑΝΝΟΙ και δεν έχουν πλέον την νομιμοποίηση του μεγαλύτερου ποσοστού των Ελλήνων. Θα πρέπει δε να θυμάστε πως είσαστε υπεύθυνοι για την δική μας ασφάλεια προστατεύοντας μας από τους ΚΛΕΦΤΕΣ και τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και δεν βρίσκεστε εκεί για να προστατεύετε αυτούς. Επιτέλους, θυμηθείτε και τιμήστε τους όρκους σας και αναλάβετε τις ευθύνες σας.
ΜΕ ΤΙΜΗ ….. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: