Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ, ΤΗΣ ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Από νωρίς το πρωϊ Λυριτζής και Οικονόμου στον "ΣΚΑΪ" δεν έπαψαν στιγμή να πατρονάρουν το αποψινό κάλεσμα των "αγανακτισμένων" στο Σύνταγμα... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΜΟΝΗ! Εργολαβία την έχουν πάρει τη δουλειά! Αμέτρητες οι αναφορές του και οι αναμασήσεις περί του θέματος! Γενικά το "ΣΚΑΪ" γνωστό για την προσπάθεια της ιστορικής παραχάραξης, φαίνεται να ηγείται της όλης προσπάθειας... Στο κατόπι τους όλα τα ΜΜΕ που προβάλλουν με μανία το αόρατο κάλεσμα! Όμως ποιοί άλλοι στηρίζουν αυτή την προσπάθεια;

Μα φυσικά το ιντιμίντια του Σόρος, με διακεκριμένη ανάρητηση του στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του... (Κλίκ στην φωτό)








Κι επειδή δεν λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή... η Άφρα Αλ Σαλέχ από τον... προσωπικό της χώρο στο facebook (Κλίκ στην φωτό)










Αν πάλι δεν έχεται ακόμη πειστεί... πάρτε και το πλέον προβοκατόρικο αλλά επικοινωνιακό κάλεσμα που προσπαθεί να εξεγείρει το Ελληνικό φιλότιμο. Σύμφωνα με έρευνα του Hellas Orthodoxy σε κανένα Ισπανικό μέσο, ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό από την Ισπανία, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά ή συνθηματολογία που να έχει σχέση με την Ελλάδα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ "ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"-ΥΠΟΠΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΝ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ" ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αυτούς περιμέναμε για να κατέβουμε στους δρόμους.

ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ