Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Λίγα Λόγια Για την Άλωση Της Κωνσταντινούπολης

Αγαπητοί Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες.
Εκ μέρους της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας σας απευθύνω αγωνιστικό χαιρετισμό. Βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους τελευταίους υπερασπιστές της ένδοξης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας μας. Τότε η άλωση γινόταν από έξω. Οι μάχες δινόταν σώμα με σώμα και τον εχθρό τον γνώριζες και μπορούσες να τον δείς.
Σήμερα ζούμε μια καινούρια άλωση και γινόμαστε μάρτυρες μιας σύγχρονης γενοκτονίας. Ο εχθρός δεν είναι πλέον προ των πυλών, αλλά εντός. Μας χτυπάει με πολλούς τρόπους και μας σιγοτρώει. Σήμερα δυστυχώς ο εχθρός είναι αόρατος και όμως πολυπρόσωπος. Αυτό όμως που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει ο εχθρός αυτός, είναι πως όσο υπάρχει έστω και ένας Έλληνας ζωντανός, θα αντιστέκεται.
Πολύ σύντομα ίσως να μας ζητηθεί να αποδείξουμε πως είμαστε γνήσιοι απόγονοι και άξιοι συνεχιστές όλων εκείνων των Ηρώων. Εκείνων οπού με αυταπάρνηση, όπως αρμόζει σε κάθε Έλληνα πολεμιστή, έστησαν το στήθος τους μπροστά στις ορδές των μογγολοβαρβάρων ως δεύτερο τοίχος. Προασπίζοντας έτσι το μεγαλύτερο ανθρώπινο αγαθό που λέγεται ελευθερία.
Δόξα και τιμή στους Έλληνες νεκρούς. Δόξα και τιμή στον τελευταίο Αυτοκράτορα των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.
Ζήτω το Έθνος . Ζήτω η Ελλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: