Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο σύλλογος μας παραβρέθηκε στην Λάρισα οπού καί πήρε μέρος στην εκδήλωση που έγινε με αφορμή τήν συμπλήρωση τών 97 ετών της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου. Μεταξύ άλλων, παρών και χαιρετισμό έδωσαν η συνομοσπονδία Πατριωτικών συλλόγων και οργανώσεων, ο Βορειοηπειρωτικος σύλλογος Θεσσαλίας, οί Λόγος Έργο Νόημα από την Θεσσαλονίκη, όπως και εκπρόσωποι συλλόγων της Θάσου και της Ξάνθης. Μετά τίς ομιλίες ακολούθησε πορεία καί η οποία χωρίς προβλήματα μετά το τέλος της διαλύθηκε.

Κάπου εδώ, οφείλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αστυνομία η οποία καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης στάθηκε άψογα και σε απόσταση, χωρίς να μας ενοχλήσει και χωρίς ευτυχώς να αφήσει τους αναρχοκανίβαλους να μας πλησιάσουν, αποφεύγοντας έτσι τα έκτροπα. Οι τεμπελοκαρνάβαλοι για άλλη μια φορά φρόντισαν να ετοιμάσουν αντιδιαδήλωση όπως κάνουν πάντοτε σε οτιδήποτε έχει ώς σκοπό να τιμά την Πατρίδα μας, θυμίζοντας μας έτσι πόσο φανατισμένοι εχθροί των Ελλήνων είναι.

Μοναδικό παράπονο έχουμε μόνον ώς πρός το πρόσωπο ενός εκ των αξιωματικών των αστυνομικών, ο οποίος δεν σεβάστηκε ούτε την στιγμή του λεπτού σιγής που δόθηκε γιά τον Αριστοτέλη Γκούμα και γιά τα δύο παλικάρια της ομάδος ΔΙΑΣ των οποίων τα ονόματα αξίζει και έχουμε χρέος πάντοτε να αναφέρουμε ώστε να μην τα ξεχνούμε καί πού είναι οί ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. Όπως επίσης καί επί της ανάκρουσης του Εθνικού μας Ύμνου, προς ντροπήν του, σηκώθηκε μόνον έπειτα από πολλά γιουχαΐσματα πολλών εκ τών παρευρισκομένων.

ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, αδέλφια μου Έλληνες. Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας σας απευθύνει αδελφικό χαιρετισμό.
Βρισκόμαστε σήμερα εδώ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Λάρισας δηλώνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση μας στην προσπάθεια Επανελλήνισης και αφύπνισης όλων των Ελλήνων και η οποία παίρνει σάρκα και οστά σε κάθε πόλη της Ιερής Πατρίδος μας.
Σήμερα τιμούμε όλες εκείνες τις προσπάθειες των Ελλήνων αδερφών μας στη βόρεια Ήπειρο, στους οποίους υπενθυμίζουμε πως οι ¨όσοι ζωντανοί¨ του Δραγούμη είναι δίπλα τους.

Όπως δίπλα βρισκόμαστε σε κάθε Έλληνα, από τον Έβρο έως την Κύπρο μας και από την Κέρκυρα έως το Καστελόριζο. Θα πρέπει να θυμόμαστε πάντοτε πως οι Έλληνες και μόνοι μας είμαστε αλλά και λίγοι και πως σύμμαχοι δεν υπάρχουν παρά μόνον συμφέροντα. Ακόμη και έτσι μας φοβούνται. Ποιος δεν θα φοβόταν άλλωστε τους λίγους τρελούς που τολμούν να σηκώσουν το ανάστημα τους στην παγκοσμιοποίηση. Δεν υπάρχουν πιο τυχεροί άνθρωποι από εμάς που ήρθαμε σήμερα εδώ κάνοντας έστω και λίγο υπερήφανους τους Αθάνατους Πρόγονους μας. Αδέρφια βορειοηπειρώτες δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να δικαιωθείτε.

ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: